top1

Kreativt samarbejde – musiker for en dag

Indhold
Musik åbner sanserne og frigør vores kreative ressourcer. På kurset bruger vi musikken til at sætte jeres kreativitet og samarbejde under lup og hjælper jer med at forbedre samspillet med redskaber fra musikerens værktøjskasse. Vi bruger musikken til at italesætte samarbejdet, og giver en ny vinkel på bla. gruppedynamik, rollefordelinger, personligt initiativ, lydhørhed – alt sammen i en afslappet, humoristisk og rummelig setting væk fra hverdagens opgaver og udfordringer.

I oplever hvordan alle mennesker er musikalske (selvom de måske ikke troede det), og hvordan musikalitet kan bruges til daglig i jeres kommunikation og arbejdsprocesser – kort sagt: hvordan I kan blive “kreative på kommando”.

Form
Alle deltagere udstyres med instrumenter, og I bliver til et orkester. Herefter guides I gennem en fælles musik-oplevelse, hvor vi undervejs fortæller om de værktøjer, musikeren bruger til at samarbejde og være kreativ. Dels oplever I på egen krop hvordan musikalsk og kreativt samarbejde fungerer, og dels reflekterer vi sammen over hvordan I kan bruge det.

Aktiv og underholdende teambuilding der sætter tanker igang

Udbytte
– I oplever glæden og det fælles engagement ved at spille sammen i et orkester
– I oplever hvordan musik kan give jer ny input til at forbedre jeres samarbejde, kommunikation og kreativitet
– I fællesskab sætter vi ord på og reflekterer over det ift. jeres daglige arbejde

Kerneværdier
Samarbejde i grupper med fokus på: engagement, arbejdsglæde, lydhørhed, kommunikation.

Creative Business kan lære enhver at spille sammen. Som deltagere på kurset får I mulighed for at genopdage den personlige såvel som den fælles kreativitet og engagementet i virksomhedens store orkester. “Improvisationens spilleregler” er vores unikke metode til at forbedre samarbejdet i gruppen og med det som model kan I også være ”kreative på kommando”.

Praktisk
Varighed: 2 timer
Deltagere: op til 35

Brug kurset til:
Teambuilding øvelse, kick-off, personaleudvikling, træning i at samarbejde, personaleudvikling, samarbejde, indendørs event

Download kursusprofil som .pdf på dette link Kreativt samarbejde – bliv musiker for en dag